Σου αξίζει ο άνδρας που θέλει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια σου

Βγαίνεις απ' το μπάνιο, ρίχνεις την πετσέτα αδιάφορα στο πάτωμα, μένεις γυμνή και κάπως ακόμη υγρή από το νερό του μπάνιου. Και τον νιώθεις να έρχεται από πίσω σου. Η ανάσα του που πέφτει στην πλάτη σου γίνεται όλο και πιο έντονη, όλο και πιο ζεστή. 


Γυρίζεις, τον κοιτάζεις. Το ξέρεις αυτό το βλέμμα. Είναι το πιο ανδρικό βλέμμα που μπορεί να δεις σ' ένα άνδρα. Αυτό το βλέμμα στο οποίο δεν μπορείς ν' αντισταθείς. Αυτό που σε υποτάσσει και σε κάνει να φωνάζεις μέσα σου, "κάνε με ό,τι θες". Θέλει να σε κάνει δική του. Θέλει να σε ικανοποιήσει αργά και βασανιστικά. Θέλει το χρόνο του μαζί σου. Δε θέλει απλά να σε πηδήξει, να τελειώσει και να πάει σπίτι του. Έχετε χρόνο και τον θέλει για να σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. 

Το βλέμμα του σε ρίχνει με αργά βήματα στο κρεβάτι. Βάζει τα πόδια σου στους ώμους του και χώνει το κεφάλι του ανάμεσά τους. Στην αρχή γελάς λίγο σπαστικά και νιώθεις λίγο άβολα. Όταν, όμως, αρχίζει η γλώσσα του ν' αγγίζει τα σωστά σημεία, το ύφος αλλάζει. Το σώμα χαλαρώνει κι αφήνεται. Είσαι σε άλλη διάσταση. Σ' αυτήν που θα έπρεπε να είναι μία ερωτευμένη γυναίκα. Στη μοναδική και απόλυτη θέση αδυναμίας που πρέπει να έχει μία γυναίκα όταν βρίσκεται απέναντι από έναν άνδρα. Μετά απ' αυτό θα τον έχεις ερωτευτεί λίγο παραπάνω. 

Ο ανδρισμός στο κρεβάτι φαίνεται. Όλα τα άλλα είναι απλά κόμπλεξ, ανασφάλειες, "γοριλισμοί" και ανούσια ξεσπάσματα και χειρονομίες. Σου αξίζει ένας άνδρας που θα σε κάνει να μην αντέχεις από ηδονή κι όχι από σωματικό πόνο. Σου αξίζει κάποιος που απολαμβάνει να σε βλέπει να λιώνεις από ικανοποίηση και μετά να σε παίρνει στην αγκαλιά του για να κοιμηθείς. Αυτή δεν είναι η ουσία μιας σχέσης; Καλά είναι και τα μαγειρεύουμε μαζί, και τα κάνουμε βόλτες και τα μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας. Όμως, ένα ερωτευμένο ζευγάρι ανθίζει όταν ικανοποιεί ο ένας τον άλλο στο σεξ. Η απόλυτη συναισθηματική και σωματική πράξη γιατί ως γνωστό το πιο γαμάτο σεξ το κάνουν οι ερωτευμένοι. Οι υπόλοιποι απλά κάνουν εξαναγκαστικό έργο.

Το τέλειο στοματικό από τον άνδρα των ονείρων σου. Αυτό σου αξίζει αν είσαι γυναίκα που αγαπάς τον εαυτό σου.

Πράξια Αρέστη

Σχόλια