Δύο εισιτήρια αρκούν για να σε ερωτευτεί ακόμη πιο πολύ

Για να «κατακτήσει» ένας άνδρας μία γυναίκα στην αρχή μίας σχέσης, υπάρχουν κάποια μυστικά που μόνο μία άλλη γυναίκα θα μπορούσε να του αποκαλύψει. Και τονίζω το άλλη γιατί αν αυτά που θέλει μία γυναίκα φτάσει στο σημείο να τα ζητά η ίδια, τότε χάνουν την αξία τους.

Κάποια μυστικά εμείς οι γυναίκες συμφέρει να τα αποκαλύπτουμε τελικά και θα πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά για να βοηθούμε, όχι τους άνδρες εν τέλει, αλλά η μία την άλλη. Είναι εξάλλου και προς δικό μας όφελος. Εμείς θα βγούμε κερδισμένες, αν ένας άνδρας γνωρίζει τι θέλει η καθεμιά από μας στην αρχή μία σχέσης και κατά τα ψέματα αυτά δεν διαφέρουν και πολύ.

Αν ένας άνδρας ενδιαφέρεται πραγματικά να κάνει μία γυναίκα δική του, θα κάνει ό,τι χρειάζεται και θα μηχανευτεί χίλιους ωραίους τρόπους για να της αποδείξει το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Κι αυτή είναι μία αλήθεια που έχει και την πικρή της όψη αλλά και τη γλυκιά. Αν ένας άνδρας είναι αδιάφορος, τότε πιστέψτε στις πράξεις του και όχι στα λόγια του. Αν ένας άνδρας ενδιαφέρεται πάλι στις πράξεις του να πιστέψετε και όχι σε αυτά που δεν λέει.



Δώρα, εκπλήξεις, υπέροχο σεξ, τηλέφωνα, πολύς χρόνος, ερωτικά μηνύματα και άλλα μικρά και κλασικά πράγματα που κάνουν όμως τη διαφορά. Όσο ανεξάρτητες και δυναμικές κι αν έχουν γίνει οι γυναίκες, πάντα λιώνουν μπροστά σε ένα αρσενικό που τις διεκδικεί και γίνεται γι’ αυτές ένα τρελό, ερωτευμένο αγόρι.

Αν τώρα ένας άνδρας ζητά να κάνει την υπέρβαση, θα πρέπει να κάνει και το κάτι τις παραπάνω. Με την προϋπόθεση ότι υπάρχει η οικονομική ευχέρεια και ο χρόνος, η καλύτερη έκπληξη για μία γυναίκα, ειδικά αν αυτή είναι περισσότερο φαν των ταξιδιών αντί των κοσμημάτων, είναι δύο εισιτήρια κάτω από το μαξιλάρι της ή ριγμένα στην τσάντα της με άγνωστο προορισμό.

Δεν χρειάζεται να είναι κάπου μακριά ούτε κάπου ακριβά. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η αξία του δώρου αλλά η σκέψη και μόνο που θα την ξετρελάνει και θα την κάνει να τρέξει με χαρά στην αγκαλιά του χωρίς περιττά μα και μου.

Σκεφτείτε μόνο την πρώτη αντίδρασή της, όταν βρει τα εισιτήρια αυτά εκεί που εσκεμμένα αφήσατε. Θα είναι μία ευχάριστα απρόσμενη έκπληξη που πιθανόν να μην περίμενε ποτέ από σας. Θα ανεβείτε στην υπόληψή της δέκα επίπεδα πιο πάνω. Το ότι σκεφτήκατε από μόνοι σας να κάνετε κάτι τόσο μεγάλο γι’ αυτήν και το ότι κάνατε όλη τη διαδικασία, αφιερώνοντας χρόνο και λεφτά, σας κάνει στα μάτια της ένα ανεξάρτητο, υπεύθυνο και δοτικό άνδρα που πραγματικά νοιάζεται γι’ αυτήν.

Σκεφτείτε και το αντάλλαγμα που θα πάρετε καθόλη τη διάρκεια των διακοπών σας ή και τις μέρες πριν από αυτές και μετά το τέλος τους. Όταν μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη, έχει τη δύναμη να κάνει και τον σύντροφό της ευτυχισμένο. Είναι πρόθυμη να του δώσει πάντα. Της δίνετε καταρχάς κάτι ευχάριστο να περιμένει, κατά δεύτερον της προσφέρετε ξεκούραση και τέλος της δίνετε όμορφες αναμνήσεις με τους δυο σας μαζί, που θα θυμάται για πολύ καιρό.

Έχω μόλις αποκαλύψει, λοιπόν, στο αρσενικό φύλο ένα μεγάλο μυστικό και ελπίζω οι άνδρες εκεί έξω να το χρησιμοποιήσετε για καλό σκοπό και αν οι προθέσεις σας είναι καλές, τότε μακάρι να το κερδίσετε το κορίτσι. Για την ώρα προγραμματιστείτε οικονομικά και χρονικά και κλείστε δύο εισιτήρια για… όπου διαλέξετε εσείς. 

Σχόλια