Οι 10 πιο κακοί των Χριστουγέννων

Υποτίθεται ότι όλοι αγαπάνε τα Χριστούγεννα. Γιατί στο κάτω κάτω είναι μία γιορτή αγάπης και χαράς. Κάποιοι όμως, πονοκεφαλιάζουν κάθε φορά οι γιορτές πλησιάζουν. Κάποιοι μισούν τα Χριστούγεννα και όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν και άλλοι βάλθηκαν κατά καιρούς να τα καταστρέψουν. Δηλαδή όχι στην πραγματική ζωή αλλά στις ταινίες. Και κάποιοι ήταν τόσο κακοί που χαράκτηκαν για πάντα στις μνήμες μας. Αυτοί είναι οι 10 πιο κακοί των Χριστουγέννων.

10. Scut Farkas (A Christmas Story)
Ο Scut Farkas είναι η προσωποποίηση του παλιομοδίτικου bullying. ΑΥτό το παιδί κάνει τη ζωή του αφηγητή της ιστορίας και των φίλων μία σκέτη κόλαση. ΑΚόμη και ανήμερα των Χριστούγεννων...


9. Hans Gruber (Die Hard)
Ο Hans Gruber δεν αποτελεί μόνο έναν από τους πιο κακούς των ΧΡιστουγέννων, αλλά και όλων των εποχών. Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα τελευταία. Τι κι αν είναι Χριστούγεννα; Ευτυχώς, όμως, στο κτήριο της εταιρείας που προσπαθούσε να κλέψει, υπήρχε ένα μυστικός αστυνομικός που δύσκολα νικιέται...


8. Marv and Harry (Home Alone)
Όλοι ξέρουμε το γνωστό δίδυμο κακών από την ταινία Home Alone. Μπορεί να είναι οι κακοί όμως τα βάσανα που περνάνε από τον μικρό και σκανδαλιάρη Κέβιν, κάποια στιγμή μας προκαλούν εκτός από γέλιο και συμπάθεια προς το πρόσωπό τους.


7. Bumble (Rudolph the Red-Nosed Reindeer)
Ο Bumble μπορεί να είναι αξιολάτρευτος εξωτερικά και συμπαθητικό, όμως παραμένει ο κακός σε μία από τις κλασικές ιστορίες Χριστουγέννων με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Ρούντολφ.


6. The Angry Elf (Elf)
Όποιος έχει δει την ταινία δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Elf. Μπορεί να είναι μικρόσωμος και να φαίνεται άκακος, όμως έχει τη δύναμη να κάνει τη ζωή των άλλων δύσκολη.


5. Gremlins (Gremlins)
Κανένας δεν θέλει να τα δει στην πόρτα του. Αυτά τα πλάσματα είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα. Είναι ενοχλητικά και άσχημα πλάσματα...


4. Old Man Potter (It's a Wonderful Life)
Ο Οld Man Potter, είναι ο πιο σκληρός και ο πιο άκαρδος άνδρας στο Bedford και κάνει τη ζωή του George Bailey μία κόλαση... μέχρι που καταλαβαίνει πόσο όμορφη είναι η ζωή...

3. Mr. Oogie Boogie (The Nightmare Before Christmas)
Tίποτα δεν είναι φυσιολογικό στη Halloweentown και τίποτα δεν είναι όμορφο... εκτός από το χριστουγεννιάτικο χωριό. Ο Οοgie Boogie, όμως, δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό και τρομάζει του πάντες, ακόμη και τον Άγιο Βασίλη που μάλιστα προσπαθεί να τον σκοτώσει για να μην πάρει τα δώρα στα παιδιά.

2. Ebenezer Scrooge (A Christmas Carol)
Αποτελεί ένα από τα κλασικότερα χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Ο Σκρούτζ δεν έχει καθόλου χρόνο για τις χαρές των Χριστουγέννων, για την οικογένειά του ή για τα προβλήματα των γύρω του. Το μόνο που σκέφτεται είναι τα λεφτά του και συμπεριφέρεται σε όλους απαίσια. Μέχρι που δέχεται επισκέψεις από τα χριστουγεννιάτικα πνεύματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.


1. The Grinch (How the Grinch Stole Christmas)
Το να προσφωνείς κάποιον με το όνομα Grinch είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να του λες ότι δεν έχει καρδιά. Όχι, βέβαια ότι δεν έχει ελπίδα, γιατί πίσω από κάθε κακό, κρύβεται πάντα μία λυπητερή ιστορία. Ο Grinch λοιπόν στην ταινία που φέρει το όνομά του πιστεύει ότι με το να κλέψει τα δώρα των παιδιών και καταστρέψει τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, θα καταστρέψει τα Χριστούγεννα στο Whoville. Όμως έχει μία ευκαιρία να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του, όταν βλέπει τα αποτελέσματα των πράξεών του.










Σχόλια