Οι "ντίβες" ανάμεσά μας!

Οι σύγχρονες "ντίβες" είναι σχεδόν παντού. Τις ξεχωρίζεις από μακριά. Θέλουν και κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίζουν από το πλήθος, ξεκινώντας βέβαια από την εμφάνισή τους και καταλήγοντας στη συμπεριφορά τους.

Θέλουν να είναι το επίκεντρο. Έχουν τεράστια κόμπλεξ, είναι δυστυχισμένες και επιζητούν συνεχώς την προσοχή και τη σημασία όλων. Θέλουν να δημιουργούν "φίλους" και "συνεργούς". Θεωρούν τα μπλα μπλα και τον καφέ μάρκετινγκ. Επιλέγουν βέβαια αυτούς που τις εξυμνούν και τους λένε συνεχώς πόσο θεάρες είναι...

Θέλουν να έχουν εξουσία και να ασκούν δύναμη ακόμη και πάνω στον περιπτερά τους ή στη γιαγιά που κάθεται στη βεράντα τους. Είναι οι κριτές των πάντων γιατί αυτές... ξέρουν!!!

Ονειροπολούν αλλά βαριούνται να δουλέψουν πραγματικά για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Έχουν εξάλλου άλλους να δουλεύουν γι' αυτούς, αυτούς που αποκαλούν φίλους όμως δεν είναι ποτέ αρκετά καλοί και φυσικά είναι όντα κατώτερά τους (έτσι πιστεύουν).



Έχουν ντουπέ. Νομίζουν ότι τα κάνουν όλα τέλεια και ότι είναι σωστοί με αυτούς που πρέπει να είναι σωστοί. Είναι υπόδειγμα ομορφιάς και χαρακτήρα σας λέω. Είναι η ψυχή της παρέας μην χέσω.
Στην πραγματικότητα είναι του καφέ, του κουτσομπολιού και του facebook. Σε αυτά παίρνουν άριστα... και στην ανακατοσούρα. Φυσικά ποστάρουν τα πάντα... Ναι, γιατί ενδιαφέρονται για τον κόσμο που περιμένει με αγωνία να δει στο homepage του να εμφανίζεται που πήγε η δική του φίλη "ντίβα". Και είναι ανώτερα πνευματικά όντα. Δείτε λίγο μόνο τις φιλοσοφίες που ποστάρουν βεβαίως βεβαίως καθημερινώς και θα καταλάβετε. Αγαπημένος τους ο Κοέλιο. Μιλάμε για υψηλά επίπεδα τώρα ε!!! Πρέπει εξάλλου τις γνώσεις να τις μοιράζομαστε.

Επίσης, πάντα τη βγάζουν καθαρή. Έτσι, νομίζουν. Και νομίζουν ότι όλοι αυτοί που τις έχουν χεσμένες, το κάνουν από κακία και ζήλια. Μην δουν κι αυτοί ένα άτομο έξω καρδιά με όλα τα καλά του θεού πάνω τους!!! Ε μα πια...

Βέβαια όλη η δυστυχία τους προέρχεται κυρίως από τη ζήλια τους που έχουν αυτοί προς τους άλλους. Μην δουν ευτυχισμένο άνθρωπο ή κάποιον στον περίγυρο τους πιο επιτυχημένο από αυτούς, αμέσως θα τρέξουν να βάλουν τάξη.

Γενικά οι "ντίβες" έχουν γεννηθεί για να αποτύχουν. Μπορείς να τις λες και "ντίβες του κώλου". Καληνύχτα σας!

Tης Μαρίας Νικολάου

Σχόλια