H ιστορία του Όγκυ: "Άκου φίλε από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά"!

"ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ"
Αυτό ψιθυρίζει κάθε μέρα στον υιοθετημένο σκύλο του που πέρασε από την κόλαση και επέζησε.
Τον Όγκυ από μικρό τον ανάγκαζαν να συμμετέχει στις παράνομες κυνομαχίες. Όταν έφτασε σε ηλικία 10 ετών τον χρησιμοποίησαν σαν "δόλωμα" σε αυτές τις "μάχες" δένοντας τον σε ένα πάσσαλο.
Το αριστερό μέρος του κεφαλιού του και το αυτί κατασπαράχθηκαν και έγινε σύνθλιψη του κάτω μέρους της γνάθου. Στη συνέχεια τον έκλεισαν σε ένα κλουβί αφήνοντας τον να αιμορραγεί.
Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο οίκημα όπου ήταν φυλακισμένος αυτός και πολλά άλλα σκυλιά για καλή του τύχη ήταν ακόμα ζωντανός και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική. Μετά από μεταγγίσεις και πολύωρα χειρουργεία ο Όγκυ κατάφερε να επιζήσει.
Λίγες εβδομάδες μετά η τύχη του χαμογέλασε και πάλι. Μία οικογένεια βρέθηκε στην κλινική για να δεχθεί βοήθεια για τον 17χρονο γάτο τους. Ένας εθελοντής έβγαζε τον Όγκυ για έναν μικρό περίπατο, η οικογένεια είδε ένα σκύλο ταλαιπωρημένο αλλά και τόσο χαρούμενο που, όπως είπαν, έμοιαζε να χαμογελάει και να χορεύει. Ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος!
Τώρα ο Όγκυ αποτελεί τον τρίτο γιο της οικογένειας όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του και τονίζει ότι δεν ξέρει πώς τα κατάφερε ο σκύλος, γιατί στη "μάχη" δεν τον κατασπάραξε ο άλλος σκύλος ή γιατί δεν τον σκότωσαν οι "άνθρωποι" που οργάνωναν όλα αυτά. Αυτό όμως που ξέρει με σιγουριά είναι ότι παρόλα όσα πέρασε ο μικρός η καρδιά του παραμένει μαλακή σαν βούτυρο.



Σχόλια