Ό,τι είσαι... ελκύεις!

Ό,τι είσαι… ελκύεις, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο κάθε μέρα!
Οι σκέψεις σου καθορίζουν αυτό που είσαι ή που τελοσπάντων θα γίνεις. Αυτό υπαγορεύει με μία πρόταση ο νόμος της έλξης. Αυτό που είσαι, αυτό ελκύεις στη ζωή σου και όχι συνειδητά. Αν λοιπόν ξυπνάς το πρωί και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που πας δουλειά, τότε κάποια στιγμή θα μείνεις άνεργος. Αν όμως, επικεντρώνεσαι στο πώς ν’ αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου – νοητικά και πρακτικά -, τότε κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις. Το μυστικό είναι να μην τα παρατάς ακόμη κι όταν νιώθεις ότι φτάνεις σε τέλμα. Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα.


Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να γίνεις, να κάνεις ή να έχεις όταν ξέρεις πώς να ενεργοποιήσεις και να χρησιμοποιήσεις αυτή την απεριόριστη δύναμη που βρίσκεται μέσα σου, της θετικής σκέψης. Και μιλάμε για ένα κλικ του εγκεφάλου που δεν γίνεται καθόλου εύκολα, γιατί ο άνθρωπος γεννιέται με τάσεις αυτοκαταστροφικές και με μία μαυρίλα στην ψυχή του, που πρέπει να μάθει να βάζει σε sleep mode!

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάμε ούτε για σύμπαντα, ούτε για ξόρκια, ούτε για συνομωσίες. Μιλάμε απλά για τη δύναμη του μυαλού που είναι απεριόριστη και μπορεί μεταξύ άλλων να ελκύσει και την πραγματική αγάπη, για την οποία ο άνθρωπος βρίσκεται σε παντοτινή αναζήτηση, από τη στιγμή που αναπτύσσει συνείδηση.

Ας πούμε ότι είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και υπάρχει αυτός ο άνδρας που σε ελκύει πάρα πολύ. Όμως αυτός δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή σου ή όπως και να’ χει το πράγμα, το προσπαθήσατε και δεν σας βγήκε πουθενά. Αν είναι γραφτό να υπάρξετε μαζί ως ζευγάρι, θα γίνει εύκολα. Αν όχι, τότε σου φαίνεται δύσκολο, γιατί όντως είναι. Δεν μπορείς ν’ αναγκάσεις τα γεγονότα να γίνουν, ούτε μπορείς να τον αναγκάσεις να σε αγαπήσει και συγνώμη, αλλά ούτε το σύμπαν μπορεί να σε βοηθήσει. 

Όμως μην απογοητεύεσαι! Τα πράγματα είναι απλά. Αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος που υποτίθεται ότι ερωτεύτηκες, δεν είναι ο άνθρωπος σου. Και επιτέλους ξεκόλλα, δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, ούτε χάθηκε ο κόσμος αν είσαι ελεύθερη για κάποιο χρονικό διάστημα. Δες όλη αυτή τη φάση που περνάς θετικά, εκμεταλλεύσου την για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να μάθεις να τον αγαπάς. Οι άνδρες που ελκύεις στη ζωή σου είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου!


Όλα τα όμορφα στη ζωή έρχονται όταν εσύ είσαι έτοιμη να τα υποδεχθείς, όπως και ο έρωτας. Και πραγματικά, σταμάτα να ψάχνεις απεγνωσμένα γι’ αγάπη. Άσε την αγάπη να σε βρει πρώτη. Συγκεντρώσου στο να ζεις τη ζωή σου με πάθος, στο να διασκεδάζεις όσο πιο πολύ μπορείς και στο να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από τους ανθρώπους και από το μέλλοντα σύντροφό σου. Μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις από φόβο, γιατί θα καταλήξεις να κοιμάσαι στα πιο εφιαλτικά κρεβάτια με τους λάθους άνδρες, σε λάθος χρόνο. Χαλάρωσε κι απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι single. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Κι αν φτάσεις σ’ ένα σημείο που περνάς τόσο καλά, που ξεχνάς ότι είσαι single, τότε – χειροκροτούμε δυνατά - τα κατάφερες. Σ’ εκείνο ακριβώς το σημείο κι από το πουθενά, θα γνωρίσεις την πραγματική αγάπη.

 Όταν, δηλαδή, γίνεις η καλύτερη φίλη του εαυτού σου, χαλαρώσεις και νιώσεις ολοκληρωμένη, χωρίς να έχεις αυτό που λένε ‘το άλλο σου μισό’. Γιατί αν είσαι μισή, τότε θα γνωρίσεις μισούς ανθρώπους. Αν όμως είσαι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, τότε τέτοιες θα ελκύεις. 

Και μην ξεχνάς… δεχόμαστε την αγάπη που πιστεύουμε ότι αξίζουμε!

Σχόλια