Kατανοώντας την ανθρώπινη αύρα: Όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε

Τι είναι η ανθρώπινη αύρα;
Η ανθρώπινη αύρα είναι ένα λεπτό πεδίο, μία φωτεινή ακτινοβολία που μας περιβάλλει και εκτείνεται γύρω από τη φυσική μας μορφή. Οι αύρες σχετίζονται με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος και λειτουργούν ως ένα οπτικό μέτρο, για την ψυχική, συναισθηματική, σωματική και πνευματική μας κατάσταση.
Ό,τι κάνουμε η σκεφτόμαστε επηρεάζει την αύρα μας γι 'αυτό είναι συνήθως σε μια κατάσταση ροής, διαρκώς μεταβαλλόμενη, με βάση τους ψυχικούς μαιάνδρους μας και τη σωματική υγεία. Η αύρα επίσης επηρεάζεται από τις ενέργειες του περιβάλλοντος, τα πεδία δυνάμεως του πλανήτη και τις ραδιοφωνικές συχνότητες που διαπερνούν όλες τις μορφές της ύλης. Η αύρα είναι μια ηλεκτρονική υπογραφή του ποιοι είμαστε.

Τα χρώματα της αύρας
Τα χρώματα της αύρας μπορούν να λάμπουν και να ακτινοβολούν με χαρά και ζωντάνια, όσο διατηρούμε μια κατάσταση μακαριότητας στο Θεό. Ή τα χρώματα μπορεί να είναι βαρετά, συμβατικά και γελοιοποιημένα όταν είμαστε ζοφεροί, όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είναι καταθλιπτικός, όταν διαμαρτυρόμαστε ή όταν βλέπουμε τη ζωή ως λιγότερο όμορφη από ό,τι είναι.
Η εκτίμηση τονώνει την αύρα, καθώς η καρδιά εκπέμπει μία ροζ και χρυσή λάμψη. Και άλλες φορές, όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε λυπημένοι ή επηρεαζόμαστε από την κατάθλιψη των άλλων, το μέγεθος και η λάμψη της αύρας μας μειώνεται. Κρατώντας τις εικόνες και τις έννοιες του εαυτού μας και των άλλων λιγότερο από ολόκληρές, επηρεάζεται η ικανότητά μας να στείλουμε αυρικά πεδία φωτεινής ενέργειας προς τους άλλους που ευλογούν και αναζωογονούν.

Αισθήματα, Σκέψεις, Διατροφή και ανθρώπινη αύρα
Είναι πάντα σημαντικό να αυτό – αξιολογούμαστε και να αυτό - παρατηρούμαστε. Τι αισθανόμαστε; Ποια ενέργεια ή διάθεση έχουμε; Πώς τα συναισθήματά μας, οι σκέψεις, και οι πράξεις μας, επηρεάζουν τους άλλους; Είμαστε χαρούμενοι; Είμαστε σε αρμονία; Είμαστε σε ισορροπία;
Η διατροφή έχει μια επίδραση στην αύρα. Αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που παίρνουμε μέσα από τα μάτια και τα αυτιά μας και τι πιστεύουμε επηρεάζει την αντοχή και το χρώμα της αύρας μας. Όταν βάζουμε την προσοχή μας από το Θεό και όλα όσα ο όρος αυτός αντιπροσωπεύει για μας, η περιστροφή των «τσάκρας» μας επιταχύνει και συντονίζεται με τις ιδιότητες του Θεού και αρχίζει να καθαρίζει την αύρα και να την επεκτείνει.
Η ανθρώπινη Αύρα και τα «Τσάκρα»

Τα «τσάκρα» είναι σαν τους σταθμούς παραγωγής μέσα μας. Παρόμοια με τα μιτοχόνδρια, τα εν λόγω οργανίδια που αποτελούν σπίτια δύναμης, κατοικούν μέσα σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο. Αυτοί οι σταθμοί του φωτός μπορεί να είναι μια μεγάλη εστίαση αυτο-αναγέννησης.
Μπορούμε να οραματιστούμε τα «τσάκρα» μας καθημερινά. Και όταν επικεντρωνόμαστε σε ένα συγκεκριμένο τσάκρα, βλέπουμε τα πέταλα του να γυρίζουν και να επιταχύνουν με τέλεια συμμετρία και ισορροπία. Βλέπουμε την ολική λάμψη αυτών των 7 μεγάλων σταθμών παραγωγής να μεγαλώνει και να ευλογεί εμάς και όλους όσους βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής μας.

Η ποιότητα των προσευχών μας εξαρτάται από την ποιότητα της καρδιάς μας, της συνείδησής μας και κατά συνέπεια της αύρας μας. Αν επιθυμούμε να γίνουμε πιο πολύτιμοι και πιο αποτελεσματικοί, αν επιθυμούμε να εκτελούμε αλχημικές πράξεις για το καλό της ανθρωπότητας, πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας και βρούμε την ψυχική μας ισορροπία. Πρέπει να δώσουμε σημασία στα τσάκρα μας και να τα καθαρίζουμε καθημερινά με το φως του Θεού. Έτσι, η  την επιτάχυνσή τους θα δημιουργήσει μια αύξηση και επέκταση της συνείδησης που είναι μετασχηματιστική.

Το σύνολο του ποιοι είμαστε μεταδίδεται στον κόσμο μέσα από την αύρα που ακτινοβολεί από μέσα μας, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν αυτό το φως που περιβάλλει τον καθένα μας. Και αν θέλουμε να αυξήσουμε την ομορφιά, την ένταση και το μέγεθος της αύρας μας, αυτό θα συμβεί σίγουρα, όσο επικεντρωνόμαστε όλο και περισσότερο σε όλα αυτά που επιδρούν θετικά, δηλαδή στην ευγένεια, στην συμπόνια, στη συγχώρεση και τέλος στην αγάπη.


Πηγή: heartscenter

Σχόλια