Ημέρα Αγίου Βαλέντινου: Love it OR Hate it!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! ίσως η πιο διάσημη γιορτή στον κόσμο. Κάποιοι την λατρεύουν και την περιμένουν πως και πως. Άλλοι πάλι, την θεωρούν περιττή, την προσπερνούν αδιάφορα και άλλοι την μισούν.



Οι βιτρίνες ντύνονται στα κόκκινα, κόκκινο άλλωστε είναι και το χρώμα του έρωτα. Οι ερωτευμένοι τρέχουν χαρούμενοι να αγοράσουν δώρα για τους αγαπήμενους τους, οι αδέσμευτοι μένουν με τα χέρια αδειανά και νιώθουν μια μελαγχολία. 

Ρομαντικά δείπνα, ρομαντικές βόλτες στην παραλία, ανταλλαγή δώρων και φιλιών, έκφραση συναισθημάτων, ΑΓΑΠΗ! Πράγματα που οι άνθρωποι θα έπρεπε να βιώνουν καθημερινά και όχι μόνο τη μέρα αυτή. Κι αυτή η μέρα όμως, είναι μια καλή αφορμή για να αναβιώσεις τον έρωτα σου, αν αυτός έχει τριβεί στο πέρασμα των χρόνων. Οι πιο ρομαντικοί εκμεταλεύονται τη μέρα αυτή για να κάνουν πρόταση γάμου, για να αρχίσουν ή να ξαναρχίσουν μια σχέση. Για άλλους πάλι, είναι μια ευκαιρία να κάνουν έρωτα ή σεξ, οπως σας βολεύει πείτε το!

Για τους επαναστάτες και αντιδραστικούς, η μερά του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι παρά μπούρδες. Κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να εκμεταλεύονται τα αισθήματα των ανθρώπων για να πλουτίσουν... Θεώρουν τη μέρα περιττή, αφού ο έρωτας μπορεί να εκφράζεται καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται δώρα και επιπλέον σάλτσες. Συνήθως χλευάζουν τους υπόλοιπους, που τρέχουν να αγοράσουν τριαντάφυλλα και κόκκινα αρκουδάκια για την αγαπήμενη τους.

Όπως και να ‘χει το πράγμα, όπως και νιώθετε τη μέρα αυτή, ελπίζω να είστε καλά και κάθε μέρα ερωτευμένοι, γιατί η ζωή χωρίς έρωτα, είναι άοσμη, άμορφη και άχρωμη!!!

Σχόλια